Wybierz ilość osób
1
300
Śniadanie biznesowe - zimne/ciepłe przekąski z deserami z kawą i herbatą – menu 2
Autor/ka*
Wymagane!
e_mail*
Wymagane!
ocena*
Wymagane!
Wymagane!
(*) Nota prawna dotycząca warunków umieszczania komantarzy i RODO
Dodaj opinię
Trwa wysyłanie...
Dziękujemy za poświęcony czas!
Dodania opinia pomoże nam
w udoskonalaniu naszej oferty.
Dodania opinia pomoże nam
w udoskonalaniu naszej oferty.
Na zastawie porcelanowej (transport, rozstawienie, sprzątnięcie, stoły)
Dania gorące :
- Fajitas z kurczaka, z salsą owocową z mango i serem w tortilli
- Małe kąski kurczaka marynowane z cynamonem i kolendrą, podane z kukurydzą, serem i salsą owocową z mango zawinięte w tortillę
Jajecznica na maśle ze szczypiorkiem
Miniaturowe naleśniki z serem i kremem waniliowym
Przekąski zimne :
- Kompozycja przekąsek - Lunch Service Vegan
- Mini greckie tarty z wegańską fetą i warzywami,
- Roladki z grillowanej cukinii z wegańską miętową fetą i suszonymi pomidorami ze świeżym oregano,
- Oliwki kalamaty w cieście ziemniaczanym na paprykowym pesto,
- Dahl z pieczoną pitą,
- Wegańska pasta z nerkowców z piklami i chipsem pszennym,
Kompozycja przekąsek - P09
- Łosoś na musie bazyliowym z ricottą i karczochem,
- Polenta z grillowaną krewetką i musem truflowym,
- Mini onigirazu z wędzonym węgorzem i musem wasabi,
- Marynowanie ośmiorniczki na grillowanej cukinii z pomarańczowym winegretem,
- Ziemniak truflowy z kwaśną śmietaną, anchois i kawiorem
Kompozycja wytrawnych mini tart - P08
- Mini tarta z kozim serem i figą z miodem
- Mini tarta z szynką parmeńską i pecorino Romano
Mini bajgle z caprese z mozzarellą, bazylią i pomidorem
Brownie z włoskimi orzechami (bezglutenowe)
Mini bezy ze świeżymi owocami i czekoladowym chantilly (bezglutenowe)
Bufet kawowy
Zastawa porcelanowa (transport, rozstawienie, sprzątniecie)
Wypożyczenie stołu bankietowego z czarnym pokrowcem 4x
Dania gorące :
- Fajitas z kurczaka, z salsą owocową z mango i serem w tortilli
- Małe kąski kurczaka marynowane z cynamonem i kolendrą, podane z kukurydzą, serem i salsą owocową z mango zawinięte w tortillę
Jajecznica na maśle ze szczypiorkiem
Miniaturowe naleśniki z serem i kremem waniliowym
Przekąski zimne :
- Kompozycja przekąsek - Lunch Service Vegan
- Mini greckie tarty z wegańską fetą i warzywami,
- Roladki z grillowanej cukinii z wegańską miętową fetą i suszonymi pomidorami ze świeżym oregano,
- Oliwki kalamaty w cieście ziemniaczanym na paprykowym pesto,
- Dahl z pieczoną pitą,
- Wegańska pasta z nerkowców z piklami i chipsem pszennym,
Kompozycja przekąsek - P09
- Łosoś na musie bazyliowym z ricottą i karczochem,
- Polenta z grillowaną krewetką i musem truflowym,
- Mini onigirazu z wędzonym węgorzem i musem wasabi,
- Marynowanie ośmiorniczki na grillowanej cukinii z pomarańczowym winegretem,
- Ziemniak truflowy z kwaśną śmietaną, anchois i kawiorem
Kompozycja wytrawnych mini tart - P08
- Mini tarta z kozim serem i figą z miodem
- Mini tarta z szynką parmeńską i pecorino Romano
Mini bajgle z caprese z mozzarellą, bazylią i pomidorem
Brownie z włoskimi orzechami (bezglutenowe)
Mini bezy ze świeżymi owocami i czekoladowym chantilly (bezglutenowe)
Bufet kawowy
Zastawa porcelanowa (transport, rozstawienie, sprzątniecie)
Wypożyczenie stołu bankietowego z czarnym pokrowcem 4x
0 opini
Przeglądaj opinie
Dodaj opinie
179.00 zł/osoba
cena brutto: 220.17 zł/osoba
Ilość osób
20