Wybierz ilość osób
1
300
Śniadanie biznesowe - zimne/ciepłe przekąski z deserami z kawą i herbatą – menu 1
Autor/ka*
Wymagane!
e_mail*
Wymagane!
ocena*
Wymagane!
Wymagane!
(*) Nota prawna dotycząca warunków umieszczania komantarzy i RODO
Dodaj opinię
Trwa wysyłanie...
Dziękujemy za poświęcony czas!
Dodania opinia pomoże nam
w udoskonalaniu naszej oferty.
Dodania opinia pomoże nam
w udoskonalaniu naszej oferty.
Na zastawie porcelanowej (transport, rozstawienie, sprzątnięcie, stoły)
Dania gorące :
Frankfurterki na gorąco
Pancakes z domowymi konfiturami (wiśnia z morelą i truskawka z amaretto)
Quiche z grzybami leśnymi na ciepło (finger-food)
Przekąski zimne :
Kompozycja przekąsek - Lunch Service
- Falafel na buraczanym hummusie z kaparami,
- Pieczony rostbef z musem z zielonego pieprzu i piklowanymi warzywami,
- Ser solankowy z czarnuszką, piklowanym ogórkiem, zawinięty w dojrzewającą szynkę z prażonym orzechem włoskim
- Polenta bolognese,
- Wieprzowo-serowe tiftele z kremowo- maślanym sosem pomidorowym,
Kompozycja przekąsek - Lunch Service Vegan
- Mini greckie tarty z wegańską fetą i warzywami,
- Roladki z grillowanej cukinii z wegańską miętową fetą i suszonymi pomidorami ze świeżym oregano,
- Oliwki kalamaty w cieście ziemniaczanym na paprykowym pesto,
- Dahl z pieczoną pitą,
- Wegańska pasta z nerkowców z piklami i chipsem pszennym,
Croissanty mini słone mix (parmeńska, guacamole, łosoś)
Mini bajgle mix
- Omlet / pieczony boczek / rukola
- Grillowane warzywa / lazur / mango
- Twarożek / szczypiorek / rzodkiewka
Sernik ze świeżymi owocami
Ptysie z chantilly waniliowym z insertem malinowym
Bufet kawowy
Zastawa porcelanowa (transport, rozstawienie, sprzątniecie)
Wypożyczenie stołu bankietowego z czarnym pokrowcem 4x
Dania gorące :
Frankfurterki na gorąco
Pancakes z domowymi konfiturami (wiśnia z morelą i truskawka z amaretto)
Quiche z grzybami leśnymi na ciepło (finger-food)
Przekąski zimne :
Kompozycja przekąsek - Lunch Service
- Falafel na buraczanym hummusie z kaparami,
- Pieczony rostbef z musem z zielonego pieprzu i piklowanymi warzywami,
- Ser solankowy z czarnuszką, piklowanym ogórkiem, zawinięty w dojrzewającą szynkę z prażonym orzechem włoskim
- Polenta bolognese,
- Wieprzowo-serowe tiftele z kremowo- maślanym sosem pomidorowym,
Kompozycja przekąsek - Lunch Service Vegan
- Mini greckie tarty z wegańską fetą i warzywami,
- Roladki z grillowanej cukinii z wegańską miętową fetą i suszonymi pomidorami ze świeżym oregano,
- Oliwki kalamaty w cieście ziemniaczanym na paprykowym pesto,
- Dahl z pieczoną pitą,
- Wegańska pasta z nerkowców z piklami i chipsem pszennym,
Croissanty mini słone mix (parmeńska, guacamole, łosoś)
Mini bajgle mix
- Omlet / pieczony boczek / rukola
- Grillowane warzywa / lazur / mango
- Twarożek / szczypiorek / rzodkiewka
Sernik ze świeżymi owocami
Ptysie z chantilly waniliowym z insertem malinowym
Bufet kawowy
Zastawa porcelanowa (transport, rozstawienie, sprzątniecie)
Wypożyczenie stołu bankietowego z czarnym pokrowcem 4x
0 opini
Przeglądaj opinie
Dodaj opinie
171.00 zł/osoba
cena brutto: 210.33 zł/osoba
Ilość osób
20