Wybierz ilość osób
1
300

przekąski na zimno
MENU 2
Autor/ka*
Wymagane!
e_mail*
Wymagane!
ocena*
Wymagane!
Wymagane!
(*) Nota prawna dotycząca warunków umieszczania komantarzy i RODO
Dodaj opinię
Trwa wysyłanie...
Dziękujemy za poświęcony czas!
Dodania opinia pomoże nam
w udoskonalaniu naszej oferty.
Dodania opinia pomoże nam
w udoskonalaniu naszej oferty.
Kompozycja przekąsek - Lunch Service Stendard (bezglutenowe):
- Falafel na buraczanym hummusie z kaparami,
- Pieczony rostbef z musem z zielonego pieprzu i piklowanymi warzywami,
- Ser solankowy z czarnuszką, piklowanym ogórkiem, zawinięty w dojrzewającą szynkę z prażonym orzechem włoskim
- Polenta bolognese,
- Wieprzowo-serowe tiftele z kremowo- maślanym sosem pomidorowym,
Croissanty mini caprese z mozzarellą, bazylią i pomidorem
Mini bajgle ze szpinakiem, łososiem, karmelizowaną cebulką oraz orzechem włoskim
Mini burgery z kurczakiem po koreańsku
Mini wrapy w trzech kolorach
Kompozycja przekąsek - P09 (bezglutenowe):
- Łosoś na musie bazyliowym z ricottą i karczochem,
- Polenta z grillowaną krewetką i musem truflowym,
- Mini onigirazu z wędzonym węgorzem i musem wasabi,
- Marynowanie ośmiorniczki na grillowanej cukinii z pomarańczowym winegretem,
- Ziemniak truflowy z kwaśną śmietaną, anchois i kawiorem
Kompozycja wytrawnych mini tart - P08
Mini tarty z owocami
Ciasto limonkowe z chantilly cytrusowym
Dobry początek
Owoce krojone porcjowane w słoiku
- Falafel na buraczanym hummusie z kaparami,
- Pieczony rostbef z musem z zielonego pieprzu i piklowanymi warzywami,
- Ser solankowy z czarnuszką, piklowanym ogórkiem, zawinięty w dojrzewającą szynkę z prażonym orzechem włoskim
- Polenta bolognese,
- Wieprzowo-serowe tiftele z kremowo- maślanym sosem pomidorowym,
Croissanty mini caprese z mozzarellą, bazylią i pomidorem
Mini bajgle ze szpinakiem, łososiem, karmelizowaną cebulką oraz orzechem włoskim
Mini burgery z kurczakiem po koreańsku
Mini wrapy w trzech kolorach
Kompozycja przekąsek - P09 (bezglutenowe):
- Łosoś na musie bazyliowym z ricottą i karczochem,
- Polenta z grillowaną krewetką i musem truflowym,
- Mini onigirazu z wędzonym węgorzem i musem wasabi,
- Marynowanie ośmiorniczki na grillowanej cukinii z pomarańczowym winegretem,
- Ziemniak truflowy z kwaśną śmietaną, anchois i kawiorem
Kompozycja wytrawnych mini tart - P08
Mini tarty z owocami
Ciasto limonkowe z chantilly cytrusowym
Dobry początek
Owoce krojone porcjowane w słoiku





0 opini
Przeglądaj opinie
Dodaj opinie
110.00 zł/osoba
cena brutto: 118.80 zł/osoba
Ilość osób
20