MENU III

Zupa

Rosół z wiejskiej kury z warzywami oraz ziołowymi domowym kluskami

LUB

Aksamitny krem ze szparagów z pianką cytrynową i migdalami

Dania gorące

Cielęcina faszerowana suszonymi pomidorami w sosie z owoców nasturcji

Ryba maślana teriyaki z grilla z kolendrą i chilli

Wegańskie kotleciki z marchewkowe  z ziarnami dyni i słonecznika

Nuggetsy z kurczaka zagrodowego z domowym ketchupem

Ziemniaki pieczone /  Ryż jaśmnowy z kolendrą, limonką i wiórkami kokosowymi

Sałatka Zen z młodymi liśćmi szpinaku kozim serem, śliwkami marynowanymi/ Młoda marchewka z zielonym groszkiem

 

Deser

Brownie czekoladowe z malinami

Sernik pistacjowy

Ciasto francuskie ze śliwką

Tapioka kokosowa z chutneyem z ananasa

 

Cena dla grupy min. 15 osób - uwzględnia transport na terenie lewobrzeżnej Warszawy oraz wypożyczenie zastawy do menu.

DO KAŻDEGO MENU MOŻESZ OD ZAMÓWIĆ PRZEKĄSKI ZIMNE : KLIKNIJ TU

  • Dodaj recenzję:
  • Czas realizacji: 7 dni
  • szt.
  • Cena netto: 157,41 zł 170,00 zł