MENU II

Zupa

Aksamitny krem ze szparagów z pianką cytrynową i migdalami

Dania gorące

Zrazy wołowe z ogórkiem i papryką w sosie myśliwskim

Halibut duszony z kurkami i szpinakiem

Soczysty kotlet devolay z piersi kurczaka zagrodowego

Ziemniaki gotowane z koperkiem  / Kopytka  

Sałatka z buraczków i koziego sera z granatem, roszponką i oliwą extra virgin/ Młoda marchewka z zielonym groszkiem

Deser

Sernik czekoladowy z wiśniami

Tarta z brzoskwiniami

Muffiny czekoladowe z migdałami i wanilią

Malinowy krem jaglany z musem pomarańczowym i kiwi

 

Cena dla grupy min. 15 osób - uwzględnia transport na terenie lewobrzeżnej Warszawy oraz wypożyczenie zastawy do menu.

DO KAŻDEGO MENU MOŻESZ OD ZAMÓWIĆ PRZEKĄSKI ZIMNE : KLIKNIJ TU

  • Dodaj recenzję:
  • Czas realizacji: 7 dni